Aromânul Istorie şi Cultură Aromână

Login Register
Acasa » Cronologie » 1991-2000 >>> » 1993 » Items filtered by date: Mai 2015
A+ R A-

Warning: Creating default object from empty value in /home/swebde/public_html/aromanul.ro/components/com_k2/models/item.php on line 445

Warning: Creating default object from empty value in /home/swebde/public_html/aromanul.ro/components/com_k2/models/item.php on line 445

Warning: Creating default object from empty value in /home/swebde/public_html/aromanul.ro/components/com_k2/models/item.php on line 445

În săptămâna 4-10 mai 2015 a început campionatul de fotbal old-boys al județului Constanța, organizat de Comisia județeană de fotbal, cu participarea a 22 de echipe.

În etapa III, SĂGEATA Stejaru a zdrobit cu 9-1 (4-1) pe I.M.N. Constanța. Rezultatul este cu atât mai remarcabil, cu cât învingătorii au evoluat în zece întreaga partidă, deoarece Enache Pilici a fost bolnav.

Meciul a avut loc pe 21 mai, începînd cu ora 18, pe terenul C.F.R. Constanța.

„Săgetătorii”, în majoritate aromâni, au jucat în următoarea formulă: Nicolae Raiciu – Mihai Anagnoste, Adi Scutaru, Paul Zelezneac, Radu Blacioti – Dimciu Anagnoste, Dan Papazicu, Costin Tararache – Florin Săraru, Iancu Papazicu.

I.M.N. a profitat de lipsa de încălzire a jucătorilor SĂGEȚII și a deschis repede scorul, în minutul 5, în urma unei intercepții în careul de 16 metri.

SĂGEATA a echilibrat treptat jocul, expediind numeroase șuturi la poartă, din diverse poziții, dar fără ca acestea să-și atingă ținta. În cele din urmă, jocul combinativ pe spații largi al SĂGEȚII i-a permis să preia controlul asupra partidei, iar înaintașii au reușit să-și regleze tirul. Mai întâi, a egalat în minutul 20 I. PAPAZICU, după o centrare de pe dreapta a lui SĂRARU. „Săgețile” au preluat conducerea în minutul 25, când SĂRARU, lansat din nou pe dreapta, a șutat puternic, pe jos, la colțul lung. Faza de la golul unu al SĂGEȚII s-a repetat în minutul 30. I.M:N. A schimbat portarul, dar fără succes, deoarece TARARACHE a închis scorul primei reprize la 4-1 în minutul 35. La acest scor, I. PAPAZICU și-a permis luxul de a rata din careul de șase metri, șutând în portar. Pe final de repriză, portarul Raiciu s-a remarcat, scoțând în corner un șut în diagonală, la rădăcina barei.

Repriza a doua a curs în aceeași notă dominare clară a SĂGEȚII, care a înscris încă cinci goluri din combinații cari i-au adus în fața porții pe marcatori, inclusiv pe fundașii centrali ZELEZNEAC (minutul 60) și SCUTARU (minutul 75). Au mai în scris D. ANAGNOSTE (minutul 50) și I. PAPAZICU (minutele 80 și 85). La scorul 6-1, I. PAPAZICU a executat pe lângă poartă o lovitură liberă din afara careului de 16 metri, iar I.M.N. a avut o mare ocazie printr-un șut la rădăcina barei.

Jucătorul meciul a fost, evident, I. PAPAZICU, care a devenit golgheterul echipei cu patru goluri, devansându-i pe ADAM PAȘATA, cu trei goluri, și D. ANAGNOSTE, cu două goluri.

În urma etapei III, SĂGEATA este neînvinsă cu maximum de puncte, nouă, și cu un golaveraj de 17-2.

Miercuri și joi, 27-28 mai, SĂGEATA va participa la un turneu internațional la Tulcea, unde vor fi prezente și echipe din Ucraina și Republica Moldova.

Hai SăGEATA!

 

În săptămâna 4-10 mai 2015 a început campionatul de fotbal old boys al județului Constanța.

Competiția este organizată de Comisia de fotbal a județului Constanța, cu participarea  a 22 echipe.

Restanța din etapa I VOINȚA Constanța – SĂGEATA Stejaru a fost reprogramată pe 19 mai, pe terenul VOINȚEI. Deoarece nici la această dată jocul nu s-a disputat, Comisia a omologat partida cu scorul de 0-3.

Astfel, SĂGEATA a devenit una dintre cele opt echipe cu maximum de puncte din două jocuri, respectiv șase.

În săptămâna 4-10 mai 2015 a început campionatul de fotbal old-boys al județului Constanța, organizat de Comisia de fotbal județeană Constanța.
Printre cele 22 de echipe participante se numără și SĂGEATA Stejaru, formată, în majoritate, din jucători aromâni. Conducerea echipei este formată din Valeriu Rogozenco -președinte, Cristache Cazacu - director tehnic și Dimciu Anagnoste - căpitan. În această ediție de cmpionat, SĂGEATA își propune îmbunătățirea performanței din sezonul trecut, când s-a clasat pe locul 7.
Meciul din prima etapă a fost reprogramat pe 19 mai.
SĂGEATA a debutat în această ediție cu meciul din etapa II, în care s-a impus cu un net 5-1 în fața AMICILOR Constanța. Meciul s-a disputat joi, 14 mai, de la ora 18, pe stadionul echipei Sparta Techirghiol.
„Săgetătorii” au început partida cu următorul unsprezece: Nicolae Raiciu (portar), Dimciu Anagnoste, S. Gramatica, Iancu Pripoi, Costin Tararache, Mihai Badea, Adi Scutaru, Iancu Papazicu, Florin Săraru, Enache PiIlici și Adam Pașata.

Login

Register

*
*
*
*
*

* Field is required