Aromânul Istorie şi Cultură Aromână

Login Register
Acasa » Biografii » A-C » Items filtered by date: Iunie 2015
A+ R A-

Warning: Creating default object from empty value in /home/swebde/public_html/aromanul.ro/components/com_k2/models/item.php on line 445

În săptămâna 4-10 mai 2015 a început campionatul de fotbal old boys al județului Constanța. Competiția este organizată de Comisia de fotbal a județului Constanța, cu participarea a 22 de echipe, între care SĂGEATA Stejaru este formată în majoritate din aromâni.

Într-un meci din etapa V, SĂGEATA a suferit prima înfrângere din aceast ediție de campionat, scor 1-3 (1-2) cu FC Constanța. Partida s-a disputat pe terenul CS Agigea, pe 5 iunie, începând cu ora 18.

Formula de joc a SĂGEȚII a fost următoarea: Nicolae Raiciu – Mihai Anagnoste, Adi Scutaru, Costin Tararache, Paul Zelezneac – Dimciu Anagnoste (cpt.), Dan Papazicu, Mihai Bălău, Rooney – Florin Săraru, Enache Pilici. Rezervă: Radu Blacioti.

Cu toate că FC Constanța a avut în componență foști jucători profesioniști (Moisescu, Lungu, Voicu), prima repriză a fost echilibrată, cu mari ocazii de ambele părți. Săraru și Pilici au ratat singuri cu portarul din careul mic, iar Papazicu a șutat în transversală din careul mare. Și FC Constanța a avut o ocazie cu șut în transversală, ratând un 11 m în minutul 10.  Tot adversara SĂGEȚII au fost cea care a deschis scorul, în minutul 15, ca urmare a unei centrări de pe dreapta reluate în poartă din careul mic. Egalitatea a fost restabilită de PILICI în minutul 30, în urma unei pătrunderi în careul mic pe partea stângă. FC și-a refăcut avantajul în minutul 40, printr-un gol asemănător cu primul, dar centrarea a venit de pe partea stânga.

Prima jumătate a reprizei a doua a fost „tulburată” doar de cel de-al treilea gol al FC Constanței, marcat de Moisescu, dintr-o lovitură liberă de la marginea careului mare, deși mingea a fost atinsă de portarul Raiciu. Cu toate că în a doua jumătate a reprizei II SĂGEATA a reușit să preseze poarta adversă, scorul a rămas nemodificat.

Ca urmare a acestui rezultat, SĂGEATA a rămas cu 9 puncte (3 victorii) și cu un golaveraj de 18-5, având de disputat restanța din etapa IV.

Hai SĂGEATA!

Login

Register

*
*
*
*
*

* Field is required